Forum Oitze4ever
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.
Forum Oitze4ever

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Ofer Servicii – Aer Conditionat
Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyVin Iul 01, 2011 10:39 am Scris de vladstoica

» BXL - The Party Club
Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyLun Mai 09, 2011 8:13 pm Scris de vladstoica

» Muzica evenimente
Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyVin Apr 22, 2011 8:44 am Scris de vladstoica

» Fazan reloaded !
Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyMar Sept 15, 2009 1:27 am Scris de uco

» Conferinte
Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyJoi Dec 18, 2008 10:13 pm Scris de Adelina

» Calendar Aniversar
Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyVin Noi 28, 2008 9:29 pm Scris de osy91

» De unde ne vine numele de "oitze"....
Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyVin Noi 28, 2008 9:26 pm Scris de osy91

» Poezii..Versuri..
Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyMar Noi 11, 2008 7:45 pm Scris de Adelina

» Versete...
Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyVin Sept 26, 2008 2:29 pm Scris de georgenika

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Forum
Parteneri
forum gratuit

Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate

In jos 
+4
Lulia
Andy
David
Bogdan
8 participan?i
AutorMesaj
Bogdan

Bogdan

Numarul mesajelor : 189
Localizare : eternul si divinul orash ciorap Cluj
Data de inscriere : 15/07/2008

Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate Empty
MesajSubiect: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyJoi Iul 17, 2008 12:25 am

Aici va rugam sa postati intrebarile , parerile si sugestiile voastre... si multumiri si felicitari si de toate :D Smile)
Sus In jos
http://bogdan-pop.blogspot.com
David
oaie Merinos
oaie Merinos
David

Numarul mesajelor : 134
Varsta : 29
Localizare : Piatra Neamt

MesajSubiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyJoi Iul 17, 2008 4:13 pm

eu vam zis care e sugestia mea:D:D:D:D:D

ar fi frumos sa fie mai multe oi pe fundal... dar daca nu ati gasit nici un skin asta e .....
Sus In jos
Andy

Andy

Numarul mesajelor : 118
Varsta : 33
Localizare : Piatra Neamt-orasul oilor;)

MesajSubiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyJoi Iul 17, 2008 5:13 pm

Bogza.....pana acu mere blat......beeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeee.............
Sus In jos
Bogdan

Bogdan

MesajSubiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyJoi Iul 17, 2008 5:20 pm

eu vreau sa le multumesc foarte mult persoanelor care m-au ajutat la acest forum si nu numai .. Iulia , Andrei si nu in ultimul rand Raul Wink thx dude Big Hug Wink Big Hug cheers cheers cheers cheers
Sus In jos
Lulia

Lulia

Numarul mesajelor : 214
Varsta : 30
Localizare : Galati

MesajSubiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyJoi Iul 17, 2008 5:26 pm

a fost o nimica toata :-j a fost o placere sa contribui la forum :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: :bighug: Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you
Sus In jos
http://yuly-yubita.hi5.com
Cyprian
oaie Turcana
oaie Turcana
Cyprian

Numarul mesajelor : 71
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 19/07/2008

MesajSubiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyDum Iul 20, 2008 10:19 am

am si eu o sugestie...poate cineva sa seteze cumva ca la un anumit numar de posturi sa apara ceva sub numele nostru?(un rang)de exemplu: oaie Țigaie Bucălaie, oaie Țurcană, oaie Merinos de Transilvania, oaie Carabasa romaneasca, Merinosul de Palas, oaie Merinosul de Munte si rangul cel mai mare sa-l aiba oaia "Miorita" sau "Becali" :lol: .Este doar o idee...dak este cineva care are mai mult timp si s-ar putea interesa care oaie este cea mai buna si sa faca un clasament ca la un anumit numar de posturi sa primim un rang de oaie, ar fi interesant :hihi:
Sus In jos
Bogdan

Bogdan

MesajSubiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyDum Iul 20, 2008 7:30 pm

oaia nemo a scris:
am si eu o sugestie...poate cineva sa seteze cumva ca la un anumit numar de posturi sa apara ceva sub numele nostru?(un rang)de exemplu: oaie Țigaie Bucălaie, oaie Țurcană, oaie Merinos de Transilvania, oaie Carabasa romaneasca, Merinosul de Palas, oaie Merinosul de Munte si rangul cel mai mare sa-l aiba oaia "Miorita" sau "Becali" :lol: .Este doar o idee...dak este cineva care are mai mult timp si s-ar putea interesa care oaie este cea mai buna si sa faca un clasament ca la un anumit numar de posturi sa primim un rang de oaie, ar fi interesant :hihi:
se rezolva :D
Sus In jos
Cyprian
oaie Turcana
oaie Turcana
Cyprian

Numarul mesajelor : 71
Varsta : 35
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 19/07/2008

MesajSubiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyDum Iul 20, 2008 8:03 pm

M-am informat nitel si vin cu unele completari: oaia Merinos este cea mai buna, pe urma ar fi oaia Tigaie si pe urma oaia Turcana.Si cel mai important rang sa fie "Miorita"...nu cred k are ce cauta Becali aici :lol: .Si de la rasele astea de oi puteti sa mai derivati cateva dupa cum am postat mai sus. :hihi: ...de abia astept! Cool
Sus In jos
Bogdan

Bogdan

MesajSubiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyDum Iul 20, 2008 8:56 pm

oaia nemo a scris:
M-am informat nitel si vin cu unele completari: oaia Merinos este cea mai buna, pe urma ar fi oaia Tigaie si pe urma oaia Turcana.Si cel mai important rang sa fie "Miorita"...nu cred k are ce cauta Becali aici :lol: .Si de la rasele astea de oi puteti sa mai derivati cateva dupa cum am postat mai sus. :hihi: ...de abia astept! Cool
o sa facem aceste ranguri... in cursul saptamanii viitoare.. :D
Sus In jos
Gabby_Ss
Admin
Admin
Gabby_Ss

Numarul mesajelor : 220
Varsta : 37
Localizare : Comanesti- Bacau :X:>
Data de inscriere : 17/07/2008

MesajSubiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyMier Iul 23, 2008 1:57 pm

ce tare ar fi..!! succes bogdan Wink abia astept
Sus In jos
http://www.flickr.com/photos/gabbystroe/
Bogdan

Bogdan

MesajSubiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyMier Iul 23, 2008 2:19 pm

am adaugat rangurile promise .. pt mai multe detalii uitati-va la Topicul "O noua chestie" sectiunea "Ranguri noi!"
Sus In jos
Ralu:)
oaie Turcana
oaie Turcana
Ralu:)

Numarul mesajelor : 161
Varsta : 31
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 16/07/2008

MesajSubiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyDum Aug 24, 2008 12:45 pm

Tot inainte>:D<
felicitari:*:D
Sus In jos
Seby Tzache
Admin
Admin
Seby Tzache

Numarul mesajelor : 86
Varsta : 32
Localizare : Super Brasov !
Data de inscriere : 22/07/2008

MesajSubiect: .   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyDum Aug 24, 2008 5:45 pm

Pentru toti....haideti sa ne gandim la un topic foooarte atragator unde sa vorbim multe lucruri interesante... Very Happy Very Happy
Sus In jos
Gabby_Ss
Admin
Admin
Gabby_Ss

MesajSubiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyDum Aug 24, 2008 11:11 pm

Seby Tzache a scris:
Pentru toti....haideti sa ne gandim la un topic foooarte atragator unde sa vorbim multe lucruri interesante... Very Happy Very Happy

sebi avem destule topicuri deja parerea mea...hai sa le dam mai mutla viata celor existente..parerea mea..dak ai o idee buna,zi-o chiar te rugam!!!
Sus In jos
Gabby_Ss
Admin
Admin
Gabby_Ss

MesajSubiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyLun Aug 25, 2008 12:18 am

WEEEEEEEEEE mai putin exces de zell la a sterge discutii va rog...nici chiar asa...unde e fazanul? chiar aruncam la cos momente din trecut asa usor?d acu o sa avem un topic in care sa mutati tot ce nu mai e d actualitate...

hai s nu stergem nici chiar asa totusi
Sus In jos
Seby Tzache
Admin
Admin
Seby Tzache

Numarul mesajelor : 86
Varsta : 32
Localizare : Super Brasov !
Data de inscriere : 22/07/2008

MesajSubiect: .   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate EmptyLun Aug 25, 2008 11:37 am

Ok....am inteles... Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate   Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate Empty

Sus In jos

Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Joc - Intrebari Biblice

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Forum Oitze4ever :: Tabara Poiana Sarata 2008 :: Discutii Libere-
Mergi direct la: