| Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Bogdan
Numarul mesajelor : 189 Localizare : eternul si divinul orash ciorap Cluj Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate Joi Iul 17, 2008 12:25 am | |
| Aici va rugam sa postati intrebarile , parerile si sugestiile voastre... si multumiri si felicitari si de toate :D ) | |
|
| |
David oaie Merinos
Numarul mesajelor : 134 Varsta : 29 Localizare : Piatra Neamt Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate Joi Iul 17, 2008 4:13 pm | |
| eu vam zis care e sugestia mea:D:D:D:D:D
ar fi frumos sa fie mai multe oi pe fundal... dar daca nu ati gasit nici un skin asta e ..... | |
|
| |
Andy
Numarul mesajelor : 118 Varsta : 33 Localizare : Piatra Neamt-orasul oilor;) Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate Joi Iul 17, 2008 5:13 pm | |
| Bogza.....pana acu mere blat......beeeeeeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeeee............. | |
|
| |
Bogdan
Numarul mesajelor : 189 Localizare : eternul si divinul orash ciorap Cluj Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate Joi Iul 17, 2008 5:20 pm | |
| | |
|
| |
Lulia
Numarul mesajelor : 214 Varsta : 30 Localizare : Galati Data de inscriere : 15/07/2008
| Subiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate Joi Iul 17, 2008 5:26 pm | |
| | |
|
| |
Cyprian oaie Turcana
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/07/2008
| Subiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate Dum Iul 20, 2008 10:19 am | |
| am si eu o sugestie...poate cineva sa seteze cumva ca la un anumit numar de posturi sa apara ceva sub numele nostru?(un rang)de exemplu: oaie Țigaie Bucălaie, oaie Țurcană, oaie Merinos de Transilvania, oaie Carabasa romaneasca, Merinosul de Palas, oaie Merinosul de Munte si rangul cel mai mare sa-l aiba oaia "Miorita" sau "Becali" :lol: .Este doar o idee...dak este cineva care are mai mult timp si s-ar putea interesa care oaie este cea mai buna si sa faca un clasament ca la un anumit numar de posturi sa primim un rang de oaie, ar fi interesant :hihi: | |
|
| |
Bogdan
| Subiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate Dum Iul 20, 2008 7:30 pm | |
| - oaia nemo a scris:
- am si eu o sugestie...poate cineva sa seteze cumva ca la un anumit numar de posturi sa apara ceva sub numele nostru?(un rang)de exemplu: oaie Țigaie Bucălaie, oaie Țurcană, oaie Merinos de Transilvania, oaie Carabasa romaneasca, Merinosul de Palas, oaie Merinosul de Munte si rangul cel mai mare sa-l aiba oaia "Miorita" sau "Becali" :lol: .Este doar o idee...dak este cineva care are mai mult timp si s-ar putea interesa care oaie este cea mai buna si sa faca un clasament ca la un anumit numar de posturi sa primim un rang de oaie, ar fi interesant :hihi:
se rezolva :D | |
|
| |
Cyprian oaie Turcana
Numarul mesajelor : 71 Varsta : 35 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/07/2008
| Subiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate Dum Iul 20, 2008 8:03 pm | |
| M-am informat nitel si vin cu unele completari: oaia Merinos este cea mai buna, pe urma ar fi oaia Tigaie si pe urma oaia Turcana.Si cel mai important rang sa fie "Miorita"...nu cred k are ce cauta Becali aici :lol: .Si de la rasele astea de oi puteti sa mai derivati cateva dupa cum am postat mai sus. :hihi: ...de abia astept! | |
|
| |
Bogdan
| Subiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate Dum Iul 20, 2008 8:56 pm | |
| - oaia nemo a scris:
- M-am informat nitel si vin cu unele completari: oaia Merinos este cea mai buna, pe urma ar fi oaia Tigaie si pe urma oaia Turcana.Si cel mai important rang sa fie "Miorita"...nu cred k are ce cauta Becali aici :lol: .Si de la rasele astea de oi puteti sa mai derivati cateva dupa cum am postat mai sus. :hihi: ...de abia astept!
o sa facem aceste ranguri... in cursul saptamanii viitoare.. :D | |
|
| |
Gabby_Ss Admin
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 37 Localizare : Comanesti- Bacau :X:> Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate Mier Iul 23, 2008 1:57 pm | |
| ce tare ar fi..!! succes bogdan abia astept | |
|
| |
Bogdan
| Subiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate Mier Iul 23, 2008 2:19 pm | |
| am adaugat rangurile promise .. pt mai multe detalii uitati-va la Topicul "O noua chestie" sectiunea "Ranguri noi!" | |
|
| |
Ralu:) oaie Turcana
Numarul mesajelor : 161 Varsta : 31 Localizare : Brasov Data de inscriere : 16/07/2008
| Subiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate Dum Aug 24, 2008 12:45 pm | |
| Tot inainte>:D< felicitari:*:D | |
|
| |
Seby Tzache Admin
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 32 Localizare : Super Brasov ! Data de inscriere : 22/07/2008
| |
| |
Gabby_Ss Admin
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 37 Localizare : Comanesti- Bacau :X:> Data de inscriere : 17/07/2008
| |
| |
Gabby_Ss Admin
| Subiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate Lun Aug 25, 2008 12:18 am | |
| WEEEEEEEEEE mai putin exces de zell la a sterge discutii va rog...nici chiar asa...unde e fazanul? chiar aruncam la cos momente din trecut asa usor?d acu o sa avem un topic in care sa mutati tot ce nu mai e d actualitate...
hai s nu stergem nici chiar asa totusi | |
|
| |
Seby Tzache Admin
Numarul mesajelor : 86 Varsta : 32 Localizare : Super Brasov ! Data de inscriere : 22/07/2008
| Subiect: . Lun Aug 25, 2008 11:37 am | |
| Ok....am inteles... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate | |
| |
|
| |
| Intrebari ,Opinii, sugestii... de toate | |
|